Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Berit, moster Lena & Kjell på besök (2:a veckan).

Av Vivi - 16 mars 2009 14:19


Måndag: Kjell & Lena kom till oss vid lunch som vanligt. På eftermiddagen sa Amanda, att hon ville testa & gå på truppgymnastiken. Så hon, Hans, Kjell, Hugo & Berit for till Long Beach. Kjell & Hugo badade medan Hans & Berit satt & tittade på Amanda som tränar.

Jag följde med Lena till Dreamy Spa. Hon tog aromatherapy lavendel. Jag väntade och läste Missing av Susan Lewis. En gripande bok!

Efter behandlingen, gick vi till Somewhere Else för att äta middag. Resten av gänget kom från Long Beach strax efter oss.



Tisdag: Em kom & målade naglarna på Amanda, Berit och Lena. Hugo och Ludde fick sina tummnaglar målade med en jultomte på den ena och en svenskflagga på den andra.

Berit började handla lite presenter som hon ska ta med hem. På kvällen gjorde hon potatisplättar, som vi åt med lingonsylt. Mums… 



Onsdag: Hugo hade gympa på stranden på förmiddag. Efter skolan kom Martyn. Barnen har tjatat & ville träffa honom igen. Det är ju bra att de vill träna engelska. Han & barnen gick till stranden. Martyn skulle försöka få Amanda att prata mer.

Hans, Berit, Kjell & Lena gick till stranden också. De skulle bada & få massage. Sedan skulle de titta när Amanda tränar gymnastik.



Torsdag: Hans och Kjell åkte på ö runt tur ( tittade på elefanter, var  till Old Town, View Point, Klong Nin beach och Klong Khong området m.m.) Lena var till Dreamy spa igen, för att få sin andra aromatherapy. Hugo följde med Ludde hem efter skolan. Jag och Berit var hemma med Amanda.



Fredag : På morgonen, följde jag med Berit till en skönhet salong i närheten. Hon färgade ögonbryn & ögonfransar. Efter lunch, gick vi alla till skolan på fredags samlingen. Sedan blev det massage och bada (några i havet & några valde poolen). Lena fick ont i ryggen.



Lördag : Vi åkte allihopa till Phi Phi island på dagstur. Båten gick från Lanta kl.8:00 & hem med sista båten som gick kl. 15:30. På Phi Phi blev det lite shopping, bad, lunch och promenad.

När vi kom hem på eftermiddag, gick Lena, Hans & Berit och fick massage på Maneelanta massage (Ett massage ställe som specialiserat sig på massage mot värk. Utbildad personal).



Söndag :  Först var vi på söndags marknaden i Saladan. Det blev lite handling i det sista, för de skulle åka hem till Sverige i morgon. Efter marknad, ville barnen bada i poolen på All Season. Det var första gången Amanda badade i poolen sedan vi blivit hundbiten. Såren har läckt fint.

Mot kvällen fick Hans, Lena, Kjell och Berit sin sista Lanta massage. (Hans får säkert flera). Barnen var uppe längre än vanligt, de ville vara med farmor så länge som möjligt.



Måndag :  Barnen gick till skolan efter att ha tagit ”farväl” till farmor Berit. Hans hjälpte henne att packa efter frukost.

Kl. 12 åkte vi till All Season med lunch. Lena & Kjell hade redan checkat ut & väntade i lobbyn. Kl.13:00 blev dom och några fler turister hämtade av en minibuss. Det var inte roligt att säga adjö……………….

Hugo hade varit ledsen i skolan fick vi veta senare. Han har målat en teckning som ska postas till farmor.


Det har varit kul att de kom & hälsade på oss. Synd bara att tiden går så fort. Berit har som sagt bott hos oss hela tiden. Och vi var tillsammans med Lena och Kjell varje dag, från lunch fram till sent på kvällen. Så det känns tomt nu. 

 
 
Ingen bild

moster Lena

20 mars 2009 05:39

Hej kära vänner, tack för 2 underbara veckor! Ni är helt otroliga! Vi är så glada att vi fått uppleva allt detta med er. Nu börjar arbete igen. Sköt nu om er alla fyra och massor av kramar och TACK TACK FÖR ALLTING!!!!!!!!!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - Onsdag 10 april 18:26

  Vi firade påsk i Bygget med barnen + Kjell och Lena. Barnen åkte runt på myren med de klassiska skottern Ockelbo. Vi grillade ute vid lunch & åt plock. Som vanligt det blev mycket rester. Andra dagen där byte vi presenter (ny års klappar) med...

Av Vivi - Fredag 8 mars 16:45

  Vi startade resan den 25:e feb med besöket till Ulf. Han har varit dåligt länge sedan han ramlade. Han var mager men glad att se oss. Karin, Karins mamma som är 90 år och Sandra var på plats.    Vi flög dagen efter med Qatar. Denna gång var v...

Av Vivi - Tisdag 16 jan 16:20

Vi frågade barnen om det var okay att vi inte fira ny år tillsammans den här gången. Förra ny-år firande var det nån som tyckte det var inte så kul att avbryta sin get-together-with friends för att vara med oss gamlingar :-) . Så nu åkte vi & fira...

Av Vivi - 15 oktober 2023 18:18

  Sex år har gått sedan du lämnade oss. Jag tänker på dig varje dag. Ångrade att jag kom inte hem till dig oftare. Men Sverige till Indonesien är avstånd som vi bara kunde korsa en gång om året.    ...

Av Vivi - 4 oktober 2023 18:15

  Lör, Sep 30 :   Åkte från Ljusdal runt 6 på morgonen. Flyget gick kl. 10 & vi var framme till Marco Polo airport 12:45. Vi tog en buss till staden Venedig.Det kostar € 10/person & resan tog ca. 30 minuter. Hotell vi bodde var endast ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards